balkanex logo
Baner

NEWS ARHIVE OF 2011


FUN ARHIVE OF 2011

Ne stavljajte seksi slike na profil

 

Ne stavljajte seksi slike na profil
(09.11.2011.)

Ne, stvarno nemojte da postavljate seksi slike na Facebook ako planirate da imate puno Internet prijatelja. To kažu istraživači iz kompanije Reputation 24/7.

seksi plavusaNije dobra ideja da kačite slike u kojima pozirate u kupaćem, na putovanjima ili možda pored novog automobila.

Novo istraživanje ukazuje da je ljudima potrebno pet i po minuta gledanja vašeg profila kako bi izgradili mišljenje o vama, dok je prilikom ličnog kontakta potrebno više od devet sati.

Naučnici kažu da je upravo zato važno da posebno obratite pažnju na slike koje stavljate, pošto ljud lakše presuđuju online.

Pozitivno su ocenjeni portreti ljudi, kao i poziranje u grupi prijatnih ljudi. Dobra je ideja i da stavite na profil sliku sa venčanja.

Sa druge strane nikada nemojte da se hvalite slikama na kojima pijete, radite nešeto vulgarno ili pokazujete nove stvari koje imate, pošto je to najbolji put da vas ljudi na netu zamrze posle par minuta.

Istraživači ukazuju da stvarno nije dobra ideja ni da postavljate golišave i seksi slike.

(Domino Magazin)

 


Neke vesti i zanimljivosti sa našeg portala:

JOŠ VESTI...
ZANIMLJIVOSTI...

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.