balkanex logo
Baner

NEWS ARHIVE OF 2011


FUN ARHIVE OF 2011

Izdaje se Bakingemska palata za Olimpijadu

 

Izdaje se Bakingemska palata za Olimpijadu
(15.11.2011.)

Kraljica je spremna da zaradi novac u vreme Olimpijskih igara iznajmljujući apartmane kraljevske palate za zaradu od više hiljada evra dnevno.

kraljica engleskeOsamdesetpetogodišnja kraljica je lično odobrila planove za palatu Sent Džejms u Londonu u kojoj se nalazi rezidencija Princa Čarlsa, Princeze Ane i Beatrise.

Iako je često otvorena za visoko društvo palata nije otvorena za javnost i ovaj kraljičin potez će prekinuti kraljevski protokol i pravila starih više od 500 godina. Privatne kompanije će moći da biraju između Sobe prestola, Sobe sa tapiserijama u kojij se nalazi kamin Tjudorovih i Sobe kraljice Ane za nekih 30 000 funti dnevno.

“Svima je jasno da smo zategli kaiš u poslednje vreme a ovo je zanimljiv način da obogatimo fond”, rekao je portparol Bakingemske palate.

“Zarađeni novac će poslužuti za dopunu kraljevskog budžeta i biće potrošen na održavanje kraljevske rezidencije."

Kažu da je potražnja za apartmanima velika i da je preostalo samo malo mesta.

Za one koji ne dodju do Bakingemske palate tu je i palata van Londona (Country castle): Zamak u Lidsu je na raspolaganju za 1 milion funti, sa (R 8 crore), zajedno sa kanalom, 40 spavaćih soba, , heliodromom, golf terenom, osobljem i zastavom dizajniranom po želji. 

(VestiOnline)

 


Neke vesti i zanimljivosti sa našeg portala:

JOŠ VESTI...
ZANIMLJIVOSTI...

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.