balkanex logo
Baner

NEWS ARHIVE OF 2011


FUN ARHIVE OF 2011

Žene ne čuvaju tajne drugih

 

Žene ne čuvaju tajne drugih
(15.11.2011.)

Žene u proseku čuvaju tajnu koju im je neko poverio 32 minute, mada prethodno čvrsto obećaju da će držati jezik za zubima, piše “Dejli mejl”.

tajnaNedavno istraživanje, koje je sprovela jedna kozmetička kompanija među 3.000 dama, pokazalo je da 85 odsto žena nije u stanju da sačuva tajnu bez obzira koliko ona bila osetljiva ili važna.

Najčešće one dobijenu informaciju podele s partnerom, prijateljicom ili majkom.

Polovina ispitanica rekla je da se nakon toga osećaju lakše, a 13 odsto ih je priznalo da to čini na podmukli način, kako bi se trač što pre proširio.

Blizu 40 odsto žena smatra da je u redu podeliti tajnu bliske osoba sa neznancem, ali 25 odsto ih ipak oseća grižu savesti što je izigralo tuđe poverenje.

Istraživači navode da je ova anketa pokazala da se žene stvarno muče dok pokušavaju da sačuvaju nečiju tajnu. One u tome mogu najviše da izdrže pola sata, a društvene mreže i nova tehnologija samo im olakšavaju “posao”.

(MuskiMagazin)

 


Neke vesti i zanimljivosti sa našeg portala:

JOŠ VESTI...
ZANIMLJIVOSTI...

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.