balkanex logo
Baner

NEWS ARHIVE OF 2011


FUN ARHIVE OF 2011

Tojotin automobil po našem Piksiju

 

Tojotin automobil po našem Piksiju
(01.10.2011.)

Japanski automobilski gigant Tojota napravila je u saradnji sa kompaniju Daihatsu automobil "Piksis", u čast legendarnog srpskog fudbalera i trenera japanske Nagoje Dragana Stojkovića Piksija!

tojota piksis"Tojota je proizvela automobil 'piksis', kažu meni u čast zbog svega što sam uradio za japanski fudbal, ali i što sam prošle sezone osvojio šampionsku titulu sa Nagojom", rekao je Piksi za "Večernje novosti".

Dragan Stojković Piksi je tokom igračke karijere nosio dres Nagoje od 1994. do 2001. godine, odigravši 183 utakmice, uz 57 golova. Već u drugoj sezoni (1995) proglašen je najboljim igračem (MVP) lige, dok je prošle sezone kao trener doneo Nagoji prvu šampionsku titulu u istoriji.

Inače, Tojota je uz Stojkovića praktično od njegovog dolaska u Japan. Stalno je dobijao na poklon najnovije modele ovog proizvođača, a nema sumnje da će mu automobil koji nosi njegovo ime biti najdraži u bogatoj kolekciji.

(VestiOnline)

 


Neke vesti i zanimljivosti sa našeg portala:

JOŠ VESTI...
ZANIMLJIVOSTI...

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.