balkanex logo
Baner

NEWS ARHIVE OF 2011


FUN ARHIVE OF 2011

Nema diplome, samo prazna fascikla

 

Nema diplome, samo prazna fascikla
(05.10.2011.)

Bor -- Na svečanoj dodeli diploma na Tehničkom fakultetu u Boru, rukovodstvo fakulteta diplomcima uručilo prazne fascikle, bez diplome.

tehnicki fakultet u boruRazlog ovome je, kako je rukovodstvo fakulteta navelo, problem u potpisu rektora beogradskog Univerziteta, dok je studentima obećano da će diplome dobiti kroz par dana.

Pojedinim studentima sa indeksom ’06 danas su umesto diplome svečano uručene prazne fascikle, izjavio je na regionalnoj RTV "Bor" u emisiji "Oko istoka" Nenad Pandurović, predsednik Studentskog parlamenta Tehničkog fakulteta u Boru Univerziteta u Beogradu.

Pandurović je dodao i to da je većina ovih studenata diplomirala još pre pola godine i da je do sada sigurno bilo vremena da se ovako nešto spreči i da studenti danas dobiju svoje zaslužene diplome.

Kako je najavio, sutra u prepodnevnim satima predstavnici studenata otići će na razgovor sa rukovodstvom fakulteta, gde će se detaljnije informisati o ovom slučaju.

Studenti će sutra takođe pokušati još jednom da razgovaraju o problemu koji je nastao nakon stupanja na snagu Odluke Saveta o vrednosti ESPB bodova.

(B92)

 


Neke vesti i zanimljivosti sa našeg portala:

JOŠ VESTI...
ZANIMLJIVOSTI...

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.