balkanex logo
Baner

NEWS ARHIVE OF 2011


FUN ARHIVE OF 2011

Studenti upali u banku Goldman Saks

 

Studenti upali u banku Goldman Saks
(15.10.2011.)

Grupa italijanskih studenata upala je danas u sedište banke "Goldman Saks" u Milanu, dan uoči globalnih demonstracija protiv finansijske nejednakosti.

studenti demnostracije u italijiDemonstracije u Italiji su najnovije u seriji izliva nezadovoljstva uperenog protiv banaka i finansijera, koja je počela okupacijom Vol strita u Njujorku u poslednjih mesec dana.

Studenti su uspeli da se probiju u hol zgrade "Goldmen Saksa" u centru finansijskog centra Milana, nedaleko od operske kuće Skala, saopštila je policija.

Policija je brzo rasterala demonstrante i bezbednost je ponovo uspostavljena u zgradi banke, ali su na zidovima ostali grafiti ispisani crvenom bojom protiv premijera Silvija Berluskonija i uz poruku "Daj nam novac".

Demonstranti su, takođe, gađali jajima sedište "Unikredita", najveće italijanske banke. Za sutra je najavljen veliki protest u Milanu, gde mirne demonstracije ispred zgrade Banke Italije traju već tri dana. 

(Mondo)

 


Neke vesti i zanimljivosti sa našeg portala:

JOŠ VESTI...
ZANIMLJIVOSTI...

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.