balkanex logo
Baner

NEWS ARHIVE OF 2011


FUN ARHIVE OF 2011

tetovaža iznad dupeta

 

Tetovaža na barbici loš potez
(23.10.2011.)

Kompanija „Matel“ zaprepastila je roditelje plasiranjem Barbike koja pored ružičaste kose i crnog džempera sa ukrštenim kostima ima i veliku tetovažu.

barbika tetovažaRoditelji se plaše da će deca pomisliti da je tetoviranje u redu, čak i u ranim godinama života.

Roditelji su se pobunili zbog nove Barbike koja na koži ima trajnu tetovažuu boji, nosi crni džemper sa ukrštenim kostima i ima ružičastu kosu. 

„Ako bih je dao svojoj ćerki ona bi mislila da su tetovaže u redu. Možda bi i sama požela da ima jednu", izjavio je za televiziju Ej-Bi-Si jedan od ogorčenih roditelja. 

Drugi otac je poručio da se „deca na taj način uče da žele tetovaže dok su premlada za takav izgled"

Na blogu za roditelje Babl, pojavio se, međutim, i ovakav komentar:„Lično, više volim tetovaže od nerealnih proporcija i poruke da je u životu najvažnije biti lepa i uloviti dečka. Čestitke 'Matelu' na pravljenju lutke koja više liči na nas. Ovo smatram malim korakom na pravom putu." 

„Matel" je saopštio da je Tokidoki Barbika ekskluzivna lutka koja nije namenjena svima i da se prodaje samo u odabranim maloprodajnim radnjama. 

(Smedia)

 


Neke vesti i zanimljivosti sa našeg portala:

JOŠ VESTI...
ZANIMLJIVOSTI...

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.