balkanex logo
Baner

NEWS ARHIVE OF 2011


FUN ARHIVE OF 2011

Otvara se Luvr i u Emiratima

 

Otvara se Luvr i u Emiratima
(25.10.2011.)

Ogranak pariskog muzeja Luvr biće otvoren u prestonici Ujedinjenih Arapskih Emirata s godinu dana zakašnjenja, saopštio je investitor koji radi na izgradnji kulturne četvrti Abu Dabija.

luvr muzej unutraKompanija za razvoj turizma i investicije (TDIC) navela je da će ogranak Luvra biti prvi muzej otvoren u kulturnoj četvrti ostrva Sadijat i da će to biti s godinu dana zakašnjenja. Ranije je planirano da otvaranje bude 2012.

TDIC je saopštio da je privremno povukao tender za izvođenje betonskih radova na ogranku njujorškog muzeja Gugenhajm. Navodi se da je to povezano s odlukom o preisipitivanju strategije davanja radova izvođačima. TDIC, međutim, tvrdi da će svi projekti na ostrvu Sadija biti završeni.

Ta kompanija je navela da radovi na Luvru "napreduju po planu" i da su pripreme terena i projekt već završeni. Gugenhajm u Njujorku saopštio je da ta odluka ne utiče na planove za izgradnju Gugenhajm Abu Dabi muzeja.

(Blic)

 


Neke vesti i zanimljivosti sa našeg portala:

JOŠ VESTI...
ZANIMLJIVOSTI...

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.