balkanex logo
Baner

NEWS ARHIVE OF 2011


FUN ARHIVE OF 2011

Ostavština Ejmi Vajnahus vredna dva miliona funti
(07.09.2011.)

Britanska pevačica Ejmi Vajnhaus za sobom je ostavila imovinu vrednu dva miliona funti, iako je 2008. sa deset miliona funti bila na listi najbogatijih Britanaca, piše britanska štampa.

ejmi vajnhausEjmi Vajnhaus je bila vlasnica dve kompanije, Čeri Vestfild i CW turing, koje danas zajedno vrede 2.012.000 funti, objavio je "Dejli star".

- Iako je trošila hiljade na piće, drogu i ljude u svom okruženju, i dalje je bila bogata devojka. Da se izborila sa alkoholom, skoro je sigurno da bi živela udobnim životom, bez briga -  rekao je izvor blizak pevačici.

Album Ejmi Vajnhaus “Back To Black” nedavno je postao najprodavaniji album u Velikoj Britaniji u 21. veku.

Album, objavljen 2006, prodat je u 175.000 primeraka od kada je pevačica 23. jula pronadjena mrtva u njenom stanu u Londonu. Uzrok smrti još nije poznat

(Blic)

 


Neke vesti i zanimljivosti iz meseca: Avgust 2011

JOŠ VESTI...
ZANIMLJIVOSTI...

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.