balkanex logo
Baner

NEWS ARHIVE OF 2011


FUN ARHIVE OF 2011

Prodaje viceve u Central Parku
(07.09.2011.)

Svršeni student iz Amerike se posle bezuspešne potrage za poslom dosetio odličnog načina da zaradi novac - počeo je da prodaje viceve za jedan dolar u njujorškom Sentral parku.

Džejson Šnajder iz Kvinsa u Njujorku uspešno zasmejava ljude koji svraćaju u park i na tome uspeva da dobije više nego prostojnu svotu novca za život. 

novacNjujorčani ga zatiču u parku kako drži plakat na kojem piše: "Smeh zagarantovan". Šale izgovara još od aprila, shvativši da je to odličan biznis koji mu je samo za prvih šest sati rada doneo 140 dolara.

U svojim vicevima proziva političare, slavne ličnosti, ali i multinacionalne kompanije kakva je Koka kola: "Naučnici su otkrili vodu na Mecesu. Na žalost, svu vodu koju su otkrili je Dasani (koju proizvodi Koka kola)".

Na ovu vrstu zarade Šnajder se odlučio posle bezuspešnih pokušaja da se zaposli na američkim kablovskim kanalima Komedi sentral, HBO i Tajm Vorner.

Toliko je siguran da dobro priča viceve da čak ljudima nudi povraćaj novca ako im se ne dopadnu. Kažu da se dešava da se napravi red Njujorčana i turista koji žele da čuju njegove šale.

"Šta belo grožđe kaže grožđu tamno plave boje kada ga sretne? Diši budalo, diši", jedan je od viceva koje je Šnajder izgovorio u Central parku. Dnevno napiše makar 20 viceva. 

U Njujork se doselio pre  četiri godine, nakon što je diplomirao na univerzitetu u Pensilvaniji. Za sve to vreme je, međutim, nalazio samo privremene poslove.

(Novi Magazin)

 


Neke vesti i zanimljivosti iz meseca: Avgust 2011

JOŠ VESTI...
ZANIMLJIVOSTI...

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.