balkanex logo
Baner

NEWS ARHIVE OF 2011


FUN ARHIVE OF 2011

Žene lažu više kako bi dobile premije?
(09.09.2011.)

Jedna debata „bukti“ već godinama, a vrti se oko automobilskog osiguranja. U centru diskusije je pitanje pola, i način na koji on utiče na premije.

zene lažuČini se da muškarci u proseku imaju više premije u odnosu na žene. U čudnom obrtu, nedavno istraživanje je otkrilo da pripadnice lepšeg pola malo više „zaobilaze istinu“ kada apliciraju za dobijanje premija.

Po osiguravajućoj kompaniji, baziranoj u Velikoj Britaniji, 51 odsto odbijenih premija se odnosi na žene. Najčešće laži se odnose na krivicu, dužinu trajanja polise, i pokušaj da se dobije popust bez pokrića. Muškarci vode u prvonavedenoj laži, ali su žene „pobednici“ u potonje dve stavke.

Naravno, pol ne treba da igra ulogu u određevanju osnovnih premija, jer očigledno je da lažu i muškarci i žene.

(VreleGume)

 


Neke vesti i zanimljivosti iz meseca: Avgust 2011

JOŠ VESTI...
ZANIMLJIVOSTI...

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.