balkanex logo
Baner

NEWS ARHIVE OF 2011


FUN ARHIVE OF 2011

Udavila muža zbog mačke

(15.09.2011.)

VARŠAVA - Pred sudom u mestu Bjalsko Bjala na jugu Poljske počelo je suđenje Poljakinji (61) za ubistvo muža zato što je po savetu veterinara dao da se uspava teško bolestan porodični mačak.

Skoro dve decenije stariji suprug Tadeuš A. predano se prošle godine brinuo o teško bolesnom mačku kada je Juzefa A. otputovala u inostranstvo.

homer davi bartaŽivota ga je koštalo to što je poslušao savet veterinara da se mačku lutalici koji je u njihovoj porodici našao novi dom, skrate patnje jer je rak toliko uznapredovao da lečenje više nema smisla i da se milosrdno zauvek uspava.

 "Ako daš mačka da ga uspavaju, ubiću te", kazala je prema saznanjima istrage Juzefa A. mužu kada joj je javio da veterinar predlaže da se životinji prekrate muke, javio je poljski dnevnik Fakt.

Kada po povratku nije našla mačka, Poljakinja je muža zaista udavila golim rukama.

Zločin bi joj verovatno prošao nekažnjeno jer je lekar izdao umrlicu, ali susedi nisu poverovali i prijavili su stvar policiji. Obdukcija i tvrdnje veštaka definitivno su potvrdile da je muža njegova supruga u noći između 15. i 16. jula prošle godine udavila golim rukama. Poljakinji koja je ubila muža zbog mačka sada preti doživotna kazna za hladnokrvno planirano ubistvo.

(Glas-javnosti)

 


Neke vesti i zanimljivosti iz meseca: Avgust 2011

JOŠ VESTI...
ZANIMLJIVOSTI...

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.