balkanex logo
Baner

NEWS ARHIVE OF 2011


FUN ARHIVE OF 2011

 

Studenti na bajsu do Hilandara
(19.09.2011.)

Dvadesetčetvorogodišnji studenti iz Srbije za 12 dana na dva točka prešli put duži od 900 km.

hilandar Ni barikade ih nisu zaustavile!
- Odobrenje smo dobili od monaha Simeona, a put smo planirali godinu dana. Krenuli smo iz Jagodine i trebalo nam je tačno 12 dana da stignemo na tlo Svete gore - kaže 24-godišnji student Miloš Marjanović iz Jagodine, koji se s drugovima Nenadom, Nikolom i Veljkom zaputio na putovanje dugačko 900 kilometara.

- Krenuli smo 30 jula, a prošli smo Niš, Leskovac, Vranje, Bujanovac, Preševo, Skoplje, Veles, Solun i Stavros. Jedino smo morali da vodimo računa na graničnom prelazu s Kosovom jer su bile postavljene barikade - priseća se Miloš biciklističke rute.
Nenad Jevtić kaže da su uživali tokom celog putovanja, a da su u Hilandaru i na tlu Svete gore osetili neverovatnu harmoniju, sklad i mir, što im je pomoglo da zaborave upale mišića, dehidrataciju i pucanje guma.

(Kurir)

 


Neke vesti i zanimljivosti iz meseca: Avgust 2011

JOŠ VESTI...
ZANIMLJIVOSTI...

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.