balkanex logo
Baner

NEWS ARHIVE OF 2011


FUN ARHIVE OF 2011

 

Samsung hoće da zabrani iPhone 5
(21.09.2011.)

Južnokorejski elektronski gigant Samsung pokrenuće sudski proces protiv kompanije Apple kako bi se zabranilo lansiranje na tržište modela iPhone 5, objavila je danas južnokorejska štampa.

samsung appleDva proizvođača već uveliko "ratuju" na polju smatrphone modela (iPhone i Galaxy S) i tableta (iPad i Galaxy Tab) i vode sudske procese međusobno se optužujući za falsifikovanje tehnologije i dizajna.

Samsung će, kako piše štampa, narednih sedmica pokrenuti protiv kompanije Apple novi sudski proces u Južnoj Koreji ili inostranstvu u trenutku kada iPhone 5 treba da se pojavi na američkom tržištu.

iPhone 5 bi, prema informaciji koju je objavio američki privredni dnevnik "Vol strit žurnal" - WSJ (Wall Street Journal), trebalo sredinom oktobra da se pojavi u SAD.

(Tanjug)

 


Neke vesti i zanimljivosti iz meseca: Avgust 2011

JOŠ VESTI...
ZANIMLJIVOSTI...

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.