balkanex logo
Baner

NEWS ARHIVE OF 2011


FUN ARHIVE OF 2011

Studenti žele da rade u Koka Koli

 

Studenti žele da rade u Koka Koli
(23.09.2011.)

Kompanija Koka-Kola Helenik Srbija izabrana je za najpoželjnijeg poslodavca u 2011. godini prema istraživanju koje je sprovela studentska organizacija AIESEC.

koka kola helenikIstraživanje je obavljeno na sajmu edukacije, praksi i poslova “Career Days“, a anketirano je više od deset hiljada posetilaca, najviše diplomaca ispod 25 godina.

Ta kompanije je dobila najviše ocene u kategorijama - prepoznatljivost, prestižna kompanija, prilika za učenje, dobra odskočna daska za karijeru, izazovni radni zadaci, ali i dobri uslovi rada.

Među poželjnim kompanija, prema mišljenju mladih, našli su se Telenor, Narodna banka Srbije, kao i Telekom Srbije i Naftna industrija Srbije.

Kada je u pitanju mogućnost zapošljavanja, najviše je onih koji se pribojavaju da neće naći posao koji odgovara njihovim sposobnostima ili da će tek posle duže potrage naći odgovarajući posao.

Takođe, 15 odsto je onih koji se plaše i smatraju da će potraga za poslom koji žele biti veoma teška, a njih 24 odsto ima pozitivan stav prema nalaženju posla.

Kako bi stekli potrebne veštine i lakše našli zaposlenje, mladi u Srbiji rade aktivno na svom usavršavanju pored fakulteta, navedeno je u saopštenju.

(B92)

 


Neke vesti i zanimljivosti iz meseca: Avgust 2011

JOŠ VESTI...
ZANIMLJIVOSTI...

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.