balkanex logo
Baner

NEWS ARHIVE OF 2011


FUN ARHIVE OF 2011

Studenti u Simulaciji Evropske Unije

 

Studenti u Simulaciji Evropske Unije
(27.09.2011.)

BEUM 2011, prva „Model Evropske unije“ studentska konferencija u Istočnoj Evropi, biće organizovana u Beogradu, od 10. do 13. novembra uz podršku Studentskog udruženja BEUM, FEFA Fakulteta i Kancelarije za mlade.

evropska unijaNa konferenciji će se simulirati rad institucija Evropske Unije: Evropski sаvet, Evropski pаrlаment i Sаvet Evropske unije (bivši Sаvet ministаrа).

Preko stotinu studenata iz celog sveta uzeće uloge ministara, poslanika Evropskog parlamenta, lobista i novinara i diskutovati na aktuelne teme u EU.  

- Izuzetno mi je zadovoljstvo što Kancelarija za mlade učestvuje u projektu BEUM 2011, s obzirom na to da je ovo projekat koji podstiče mlade da se angažuju za svoju budućnost i zemlju. BEUM je takođe idealna prilika da studenti koji su zainteresovani za politička pitanja i slične teme i u praksi prožive i vide mnogo stvari koje uče u teoriji, izjavio je Kosta Andrić, direktor Kancelarije za mlade.

(Blic)

 


Neke vesti i zanimljivosti iz meseca: Avgust 2011

JOŠ VESTI...
ZANIMLJIVOSTI...

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.