balkanex logo
Baner

NEWS ARHIVE OF 2011


FUN ARHIVE OF 2011

Microsoft rešio da proda YAHOO

 

Microsoft rešio da proda YAHOO
(26.09.2011.)

Jahu je na prodaju, potvrdio kompanijin suosnivač Džeri Jang. Microsoft je pre tri godine ponudio 44,6 milijardi dolara za kupovinu Jahua, ali je Jang tu ponudu odbio.

prodaje se yahoo jahuJahu je na prodaju, potvrdio je to internim dopisom kompanijin suosnivač Džeri Jang. Dopis je dospeo u ruke Biznis Insajdera, a navodi se kako uprava prikuplja ponude „s više strana koje su već izrazile zanimanje kroz nekoliko potencijalnih opcija“.

Kako je prošle nedelje otpuštena Kerol Barz, koja je obavljala dužnost CEO-a kompanije, Jahu je sada u potrazi za trajnom zamenom. Uprava trenutno sprovodi opsežnu reviziju kompanijinog poslovanja s ciljem odabira najboljeg pristupa za kompaniju, deoničare i zaposlene, navodi se u dopisu.

Microsoft je pre tri godine ponudio 44,6 milijardi dolara za kupovinu Jahua. Ponudu je odbio sam Džeri Jang dok je bio na čelu kompanije zbog „značajno podcenjene vrednosti Jahua“. Nije poznato je li Microsoft još uvek zainteresovan za akviziciju Jahua.

(Smedia)

 


Neke vesti i zanimljivosti iz meseca: Avgust 2011

JOŠ VESTI...
ZANIMLJIVOSTI...

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.