balkanex logo
Baner

NEWS ARHIVE OF 2011


FUN ARHIVE OF 2011

Kupuju stoku preko interneta -moderni poljoprivrednici

 

Kupuju telad preko interneta -moderni poljoprivrednici
(28.09.2011.)

Osim u poljoprivrednu mehanizaciju, hrvatski poljoprivrednici sve više ulažu i u informatizaciju jer se u poslu sve češće koriste internetom.

telad i krave onlineDokaz za to je i nova aplikacija za prodaju teladi, koja povezuje uzgajivače teladi i kupce, piše Tportal. Reč je o novom i inovativnom tržišnom programu koji je nedavno pokrenula Hrvatska poljoprivredna agencija.

Sistem internet ponude teladi za prodaju omogućava vlasnicima, odnosno uzgajivačima teladi, jednostavniji, ali i finansijski isplativiji način prodaje, kroz uštedu na nemalim troškovima odlaska na sajmove.

Kupcima se pak pruža bolji uvid u kompletnu ponudu teladi na tržištu. Putem aplikacije kupac dobija sve potrebne informacije, od datuma teljenja pa do pola.

(Smedia)

 


Neke vesti i zanimljivosti iz meseca: Avgust 2011

JOŠ VESTI...
ZANIMLJIVOSTI...

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.