balkanex logo
Baner

Foodpanda konačno i u Srbiji


Foodpanda, vodeći svetski online servis za dostavu hrane koji postoji u više od 50 zemalja sveta, otvorio je svoje predstavništvo u Srbiji. Ta globalna kompanija korisnicima omogućava da brzo i lako naruče hranu putem interneta, a zahvaljujući partnerstvu sa velikim brojem restorana, nudi i veliki izbor najrazličitijih jela.

Korisnici mogu da poruče svoja omiljena jela putem sajta www.foodpanda.rs, ali i uz pomoć Foodpanda aplikacije koja je dostupna za iOS, Android, Windows Phone i Nokia platforme.


Foodpanda portal omogućava korisnicima da odaberu lokalne restorane i poručesvoje omiljeno jelo putem web-a ili aplikacije, ali i da ostave komentare vezane za proces prodaje, isporuke, kvalitet hrane i ukupni utisak. Porudžbine korisnika se čuvaju online, što omogućava brže ponovno naručivanje, pamti se i po više adresa po korisniku čime je izbegnuto ukucavanje adrese prilikom svake porudžbine.Aplikacija omogućava filtriranje restorana po više faktora, a postoji i mogućnost slanja obaveštenja o specijalnim lokalnim ponudama.


Foodpanda je osnovana u maju 2012. godine i ostvarila je izuzetno velikirast, pa se sa tržišta Singapura vrlo brzo proširila. Sada postoji u 53 zemlje, ima partenrstvo sa više od 22.000 restorana na četiri kontinenta, a planira se i dalje širenje. Nedavno je naEuropean Tech Startup Awardsosvojila prestižnu nagradu za najbolji tehnološki start-up.

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.
Web Pretraži Balkanex