balkanex logo
Baner

BALKANEX.INFO - ARHIVA

2012

JAN FEB MART APR MAJ JUN
JUL AVG SEP OKT NOV DEC


ARHIVA 2011 VESTI

ARHIVA 2011 ZANIMLJIVOSTI

 

Debeli Englez ne može da ustane

 

Debeli Englez ne može da ustane

Britanac Keith Martin (42) iz Londona je proglašen najdebljim čovekom na svetu nakon što je poslednje vaganje pokazalo da ima 370 kilograma. Njegova kilaža mu ne dozvoljava da se kreće pa on leži u krevetu.

debela svinjaČak 18 medicinskih radnika, sestara, ambulantnih kola i nosača, angažovano je da mu pomogne pri osnovnim radnjama. U poslednjih deset godina Keith nije napustio krevet bez pomoći više ljudi. 

Jedini izlazak iz kuće uključuju medicinske provere, ali lekari kažu da Keith još uvek ne može ići na ugradnju želučane premosnice. Dva puta dnevno četiri nosača idu kod Keitha, a četri medicinske sestre idu tri puta semdično da ga operu i prate njegovo stanje imajući u vidu da njegova težina onemogućava rad njegovih unutrašnjih organa. 

Najdeblji čovjek na svetu registrovan u Guinnessovoj knjizi rekorda je Meksikanac Manuel Uribe koji je imao 571 kilogram, ali je on bio na deti i sada ima 196 kilograma, prenosi portal Daily Mail. 

Martin tvrdi da je nakon smrti svoje majke pre deset godina počeo naglo da se goji zbog stresa. Tvrdi da je njegova majka umrla kada je imao 16 godina i da mu najteže pada što ne može naći djevojku. Svoje dane provodi jedući i gledajući TV.

(SarajevoX)

 


Neke vesti i zanimljivosti sa našeg portala:

JOŠ VESTI...

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.