balkanex logo
Baner

BALKANEX.INFO - ARHIVA

2012

JAN FEB MART APR MAJ JUN
JUL AVG SEP OKT NOV DEC


ARHIVA 2011 VESTI

ARHIVA 2011 ZANIMLJIVOSTI

 

Chuck Norris dobija svoj most u Bratislavi

 

Chuck Norris dobija svoj most u Bratislavi

Slovaci su velikom većinom glasali za to da novi pešački i biciklistički most nedaleko od Bratislave dobije ime Čak Noris, po čuvenom glumcu iz američkih akcionih filmova.

čak norisJoš dva imena našla su se u vrhu liste imena za most, koji se proteže iznad reke Morave i vodi preko granice u Austriju, a to su Marija Terezija i Devinska (selo najbliže mostu).

Čak Noris poznat je kao majstor borilačkih veština i snažni momak iz filmova "Usamljeni vuk Mekejd", "Nestali u akciji" i "Delta fors".

Norisovi filmovi postali su izvor pošalica u svetu i nepresušan izvor za šale o muškoj snazi i nepobedivosti.

Konačnu odluku o imenu mosta doneće regionalna skupština. Međutim, regionalni guverner Pavel Freso rekao je da će pratiti želje naroda sa ankete sprovedene na internetu.

Glasanje traje do aprila. Do danas je 1.157 glasača, ili 74 odsto njih, podržalo Norisa, čime je ime Marija Terezija daleko iza sa samo osam odsto glasova.

(Blic)

 


Neke vesti i zanimljivosti sa našeg portala:

JOŠ VESTI...

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.