balkanex logo
Baner

BALKANEX.INFO - ARHIVA

2012

JAN FEB MART APR MAJ JUN
JUL AVG SEP OKT NOV DEC


ARHIVA 2011 VESTI

ARHIVA 2011 ZANIMLJIVOSTI

 

Čisteći sobu pronašao dobitni listić

 

Čisteći sobu pronašao dobitni listić

Tinejdžer Ryan Kitching iz Škotske (19) je osvojio 63.000 eura na Nacionalnoj Lutriji, nakon što je pronašao pobjednički listići pošto ga je majka natjerala da počisti sobu.

cistio sobu rajan kicingČisteći svoju sobu, Ryan je pronašao 12 starih tiketa za lutriju, vrlo brzo je odlučio da ih baci, ali se predomislio i odnio ih u supermarket. Ryan je bio presretan kada mu je rečeno da jedan od listića ima pogođenih pet brojeva i da je osvojio 63.000 eura.

"Presretan sam. Majka me je danima tjerala da očistim svoju sobu i da je malo uredim, a onda sam pronašao listić koji nam je donio bogatstvo. Ovo je najsretniji dan u mom životu", rekao je Ryan koji radi pola radnog vremena u lancu hrane Tesco, prenosi portal Telegraph.

Ryan je također dodao da idući put kada ga majka bude tjerala da počisti svoju sobu neće mnogo razmišljati. 

"Kada sam saznao da sam osvojio više od 500 eura bio sam već presretan, a zatim su mi rekli iznos i nisam mogao vjerovati", rekao je mladić.

Ryan je dodao da još nije odlučio kako će potrošiti novac, ali se složio sa mamom da će novac potrošiti djelimično za kuću. Također, sretni mladić je odlučio poslati roditelje na putovanje, a mlađem bratu kupiti automobil.

(Sarajevo X)

 


Neke vesti i zanimljivosti sa našeg portala:

JOŠ VESTI...

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.