balkanex logo
Baner

BALKANEX.INFO - ARHIVA

2012

JAN FEB MART APR MAJ JUN
JUL AVG SEP OKT NOV DEC


ARHIVA 2011 VESTI

ARHIVA 2011 ZANIMLJIVOSTI

 

Muškarac Tomas Biti se triput porađao

 

Muškarac Tomas Biti se triput porađao

Tomas Biti (38) prvi je muškarac na svetu koji se porodio, i to tri puta, zahvaljujući činjenici da je rođen kao žena. Iako on sada želi da živi mirnim porodičnim u Arizoni, često se susreće sa osudom društva.

tomas bitiKako bi jednog dana postao roditelj, Tomas je odlučio da ne uradi poslednji korak transformacije u žensko, histerektomiju (uklanjanje materice), pa je tako, tehnički, postao prvi muškarac na svetu koji se porodio.

On je u braku sa Nensi (49), sa kojom ima troje dece: Suzan, Džensen i Ostina, kojima pred spavanje priča priču o morskom konjiću. Kod ove vrste, mužjak je taj koji nosi i "rađa" mlade.

- To je njihova omiljena pričica pred spavanje. Oni ne misle da je moj porođaj nešto čudno. Postoji i fotografija na kojoj sam trudan, a Suzan kad je vidi kaže: "Tata, tata, unutra sam ja, i rasla sam i rasla, i morala sam da izađem" - kaže Tomas za britanski "Dejli mejl".

(Blic)

 


Neke vesti i zanimljivosti sa našeg portala:

JOŠ VESTI...

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.