balkanex logo
Baner

BALKANEX.INFO - ARHIVA

2012

JAN FEB MART APR MAJ JUN
JUL AVG SEP OKT NOV DEC


ARHIVA 2011 VESTI

ARHIVA 2011 ZANIMLJIVOSTI

 

Transformisala se za 10.000 funti u BARBIKU

 

Transformisala se za 10.000 funti u BARBIKU

Britanka Charlotte Hothman je velika obožavateljica lutke Barbie te je čak potrošila 10.000 funti za operacije i stajling kako bi ličila na jednu od svojih omiljenih lutaka.

barbika plavusaCharlotte (24) je otišla pod nož kako bi dobila usne i nos nalik onima koje ima Barbie. Također je ofarbala kosu u plavo i potrošila svu ušteđevinu na prikladne krpice.

"Otišla sam na kliniku i rekla da želim izgledati kao Barbie. Bilo je stvarno bolno, lice mi je sedmicama poslije bilo u modricama i nateklo, ali kada sam skinula zavoje, isplatilo se. Tada sam ofarbala kosu u plavo i postigla ono što sam htjela", kazala je Charlotte za tabloid The Sun. Charlotte, inače, ima stotine lutaka koje drži u posebnoj prostoriji u svojoj kući u Manchesteru.

(Sarajevo X)

 


Neke vesti i zanimljivosti sa našeg portala:

JOŠ VESTI...

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.