balkanex logo
Baner

NEWS ARHIVE OF 2011


FUN ARHIVE OF 2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ameika, zemlja slobode!

Žene, obratite pažnju!

Pročitajte nekoliko zakona zbog kojih biste, da živite u Americi, mogle da završite u zatvoru.

Iako važi za liberalnu zemlju, Amerika i dalje na snazi (formalno doduše) ima nekoliko zakona zbog kojih bi većina žena doživela nervni slom ili završila u zatvoru.

Magazin "Ekosalon" je sastavio listu najzanimljivijih zakona koji su i dalje na snazi.

"Žena u Vermontu mora da dobije pismenu dozvolu od muža ukoliko želi da nosi protezu". To je zbog toga što žene svojim zubima "navode na blud i nekontrolisanu seksualnost", piše u zakonu.

U Tusonu u Arizoni ženama nije dozvoljeno da nose pantalone, a u Karizozou u Novom Meksiku žene ne smeju da se pojavljuju u javnosti neobrijane.

Dajersburg u Tenesiju je grad u kojem nikada nećete videti ženu da zove muškarca na sastanak, a Karmel grad u Njujorku gde nikada nećete videti ženu na visokim potpeticama.

@"Žena u Merilendu ne sme mužu da pretura po džepovima dok on spava". Preturanje nije dozvoljeno čak ni ako žena traži ključeve od kola ili žvaku.

Za kraj, za sve one žene koje olako shvataju svog frizera, u Mičigenu ženama nije dozvoljeno da se šišaju dok njihov suprug to ne dozvoli.

 

 

 

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.