balkanex logo
Baner

NEWS ARHIVE OF 2011


FUN ARHIVE OF 2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Amerikanka teška 273 kg želi postati najteža žena na svetu


Donna Simpson (44) iz New Jerseyja, koja je visoka 167 cm i teška 273 kg, ima cilj da postane najteža žena na svetu i dostigne težinu od 463 kg.


Kako bi ostvarila svoj cilj, Simpsonova svaki dan unosi 12.000 kalorija. Njena težina se počela povećavati dok je bila u braku sa prvim mužem, kuvarom koji je spremao ukusnu hranu, pa čak i donosio ostatke iz restorana u kojem je radio.

Kada su se razveli, neposredno nakon rođenja njihovog sina Devina, Donna se nastavila gojiti. Pokušala je mršaviti, ali je odustala nakon šest meseci. Bila je spremna i na podvezivanje želuca, ali se predomislila nakon što je njen prijatelj umro od komplikacija posle slične operacije. Od tog trenutka je odlučila udebljati se što više može. Upoznala je i novog dečka, Philippea Gouamba, koji je težak 82,5 i visok 190,5 cm.

Uprkos tome što su joj doktori rekli da je nemoguće da se porodi, Simpsonova je 2007. godine carskim rezom rodila kćerku Jacqueline. Nakon toga je i zvanično postala najteža majka na svetu.

Sarajevo-x

 

 

 

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.