balkanex logo
Baner

NEWS ARHIVE OF 2011


FUN ARHIVE OF 2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Najstariji čovek na svetu je 114. godišnji Japanac


Kimura je proslavio rođendan u svom domu u Kjotu u kome živi zajedno sa 82-godišnjom udovicom svog najstarijeg sina i 52-godišnjom udovicom jednog od svojih unuka.

Najstariji čovek na svetu, Japanac Djirouemon Kimura proslavio je danas 114. rođendan uz tradicionalno japansko jelo koje se sastoji od ribe na žaru, kuvanog pirinča i crvenog pasulja.

Kimura je proslavio rođendan u svom domu u Kjotu u kome živi zajedno sa 82-godišnjom udovicom svog najstarijeg sina i 52-godišnjom udovicom jednog od svojih unuka, prenosi agencija AP.

Kimura je imao sedmoro dece, od kojih je petoro u životu, kao i 14 unučadi, 25 praunučadi i 11 prapraunučadi.
Grupa za gerontološka istraživanja iz Los Anđelesa proglasila je Kimuru, rođenog 1897. godine, za najstarijeg čoveka na svetu, nakon što je prethodni "rekorder", Amerikanac Volter Bruning, preminuo početkom aprila.

 

 

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.