balkanex logo
Baner

NEWS ARHIVE OF 2011


FUN ARHIVE OF 2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klinika za odvikavanje od sisanja palca

U Velikoj Britaniji je otvorena prva klinika za odvikavanje od sisanja palca.

Kliniku je u Londonu otvorila grupa stomatologa, a svaki od njih je lečio više desetina pacijenata zbog problema prouzrokovanim sisanjem palca u detinjstvu.
Oni upozoravaju roditelje da sisanje palca može da bude simpatično, ali ako se oduži, ta navika može da prouzrokuje neželjene posledice po zube i vilicu deteta.

Stomatolozi kažu da je problem ako dete nastavi da sisa palac posle šeste godine, kada počnu da mu izbijaju stalni zubi, jer oni mogu da se iskrive.

Osnivač klinike Nil Kaunihen kaže da je i u ovom slučaju bolje sprečiti nego lečiti. "Mi ćemo taj problem rešiti mnogo brže i jeftinije, nego što je to slučaj kada moraju da se leče iskrivljeni zubi i deformisane vilice", kaže doktor Kaunihen.

 

 

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.