balkanex logo
Baner

NEWS ARHIVE OF 2011


FUN ARHIVE OF 2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Novi najbolji posao na svetu

Švedski magazin "Amelia" raspisao je konkurs za testere plaža. Ko ne bi želeo da leži na suncu, ispija koktele i ocenjuje kvalitet masera, a uz to bude dobro plaćen?

Švedski ženski časopis je preko nacionalne službe za zapošljavanje raspisao konkurs na kojem traži testere plaža. Srećnici koji dobiju ovaj posao provešće četiri nedelje testirajući plaže širom sveta.

"Posao zahteva izležavanje na plaži, ispijanje vina u lokalnim tavernama i ostale stvari koje ljudi rade kada su na plaži. Na određenim plažama od testera će se zahtevati isprobavanje masaža, pića, zatim ronjenje i čitanje knjiga", piše u oglasu.

Kandidati moraju da znaju da plivaju, da budu spremni da rade do kasno u noć, kao i da budu sposobni da se odmaraju i ne rade ništa tokom dužeg vremenskog perioda.

"Za samo par sati dobili smo nekoliko stotina prijava", otkrila je urednica časopisa Asa Lundegard.

Na ideju da angažuju testera plaža došli se pošto su mnoge turističke agencije tražile da ih reklamiraju ili preporuče u svom časopisu.

Srećnici koji budu izabrani biće raspoređeni na četiri atraktivne destinacije – Mediteran (Korzika), plaže oko Kejp Tauna (Južnoafrička Republika), kao i na dve lokacije u Aziji.

Osim izležavanja i uživanja u noćnom životu testeri će morati svakodnevno putem bloga da opisuju svoja iskustva.

 

 

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.