balkanex logo
Baner

NEWS ARHIVE OF 2011


FUN ARHIVE OF 2011

Operisao se nožem za puter

Muškarac iz južne Kalifornije zabio je sebi nož za puter u stomak u neuspešnom pokušaju da izvede samo-operaciju bolne kile, saopštila je lokalna policija.

nož za puterSupruga 63-godišnjaka iz Glendejla pozvala je hitnu pomoć u nedelju uveče i rekla dispečeru da njen muž pokušava da nožem ukloni bolnu kilu.

Policajci su zatekli golog muškarca na stolici na tremu, a iz stomaka mu je virio nož dužine 15 centimetara, preneo je AP.
Supruga je "objasnila" da je njen muž bio uzrujan zbog užasnih bolova i da je zato hteo da fizički otkloni kilu.

Policajac koji je intervenisao u ovom slučaju ispričao je da muškarac nije vrištao niti je pokazivao ikakve znakove bola - a završio je na trodnevnom ispitivanju na psihijatrijskoj klinici u Los Andjelesu.

(Blic)

 


Neke vesti i zanimljivosti iz meseca: Avgust 2011

JOŠ VESTI...
ZANIMLJIVOSTI...

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.