balkanex logo
Baner

NEWS ARHIVE OF 2011


FUN ARHIVE OF 2011

Pala iz aviona i prežvela

Jedna Dankinja imala je sreće i preživela pad nakon skoka sa oko 1.000 metara pošto joj se nije otvorio padobran, javili su danski mediji.

preživela pad iz avionaDanski list "Ekstra Bladet" navodi da se sve odigralo u subotu popodne kada je 28-godišnja žena skakala sa drugim članovima padobranskog kluba u blizini Viborga, ali joj se nisu otvorili ni glavni, niti pomoćni padobran.

List, međutim, ne precizira da li se padobran bar delimično otvorio, što bi poprilično usporilo pad, prenosi agencija BNO.

Policija je saoštila da je žena pala sa visine od oko 1.000 metara. Svedoci tvrde da je posle pada bila pri svesti, a život joj nije u opasnosti.

Stjuardesa "JAT-a" Vesna Vulović ušla je u Ginisovu knjigu rekorda kao osoba koja je preživela pad sa visine od 10.160 metara. Pad aviona JAT-a desio se 26. januara 1972. godine iznad Srpske Kamenice u tadašnjoj Čehoslovačkoj. Tada je Vesna Vulović imala 22 godine.

(Novosti)

 


Neke vesti i zanimljivosti iz meseca: Avgust 2011

JOŠ VESTI...
ZANIMLJIVOSTI...

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.