balkanex logo
Baner

NEWS ARHIVE OF 2011


FUN ARHIVE OF 2011

Stvari od Brus Lija stavljene na aukciju

Stvari koje su pripadali Brus Liju naći će se na aukciji u Hong Kongu, koja se smatra najvećom do sada posvećenoj ovom kralju kung fua.

HONG KONG - Oko 13 predmeta koji su pripadali Brus Liju naći će se tokom vikenda na aukciji u Hong Kongu, koja se smatra najvećom do sada posvećenoj ovom kralju kung fua.

brus liMeđu predmetima se posebno ističu krznom postavljena jakna, koju je nosio u filmu "Igra smrti" iz 1973, i pismo koje je 1966. godine poslao svom najboljem prijatelju Taki Kimuri, preneli su danas britanski mediji.

"Mislim da će najviše paznje, ipak, izazvati pismo. Brus Li u njemu piše o svojim počecima u Holivudu i o tome kako je tadašnje mega zvezde učio borilačkim veštinama, posebno kung fuom", rekla je Ana Li, portparol kompanije "Fila Ccajna okšns", koja je jedan od organizatora ove aukcije.

Ona je dodala da bi vrednost pisma mogla dostići cenu od 38.500, a svih 13 predmeta 113.000 dolara.

"Brus Li je i dalje jako popularan. On je legenda i mislim da će ta legenda nastaviti da živi jako, jako dugo", zaključila je Liova.

(Novosti)

 


Neke vesti i zanimljivosti iz meseca: Avgust 2011

JOŠ VESTI...
ZANIMLJIVOSTI...

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.