balkanex logo
Baner

NEWS ARHIVE OF 2011


FUN ARHIVE OF 2011

Baba ugradila silikone

Osamdesettrogodišnja starica je dospjela na naslovnice američkih medija kao najstarija žena u SAD-u koja se odlučila za ugradnju silikona.

Marie Kolstad iz Santa Ane u Kaliforniji je rekla da se odlučila ugraditi silikone vredne 8.000 dolara jer joj je "priroda oduzela prirodne ženske atribute".

silikoni"Moje grudi idu u jednom smjeru, a mozak u drugom", rekla je Marie za New York Times. Ona je dodala da se oseća odlično i da to želi iskoristiti. Njena majka je također dugo živela, pa se ona nada istom.

Mnogobrojni američki mediji su objavili priču ove starice, te naveli kako se sve više starijih ljudi odlučuje za estetske operacije.

Neimenovani hirurg je rekao za ABC News da će radije operisati zdravu stariju osobu, nego mlađu osobu slabijeg zdravstvenog stanja.

(Sarajevo X)

 


Neke vesti i zanimljivosti iz meseca: Avgust 2011

JOŠ VESTI...
ZANIMLJIVOSTI...

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.