balkanex logo
Baner

NEWS ARHIVE OF 2011


FUN ARHIVE OF 2011

Parkirala nov Lexus u svež beton

Američka pravnica se našla u "lepljivoj" situaciji kada je pokušala napraviti polukružno okretanje i svoj Lexus parkirala u sveži beton. To se dogodilo u Houstonu u državi Texas.

Radnici koji su obavljali radove na putu nisu mogli verovati svojim očima kada su ugledali pravnicu koja je ignorisala upozorenja i svojim skupocenim Lexusom doslovno upala u svež beton.

leksusIncident se dogodio u 8.30 sati ujutro pred velikim brojem očevidaca. Uskoro su se na internetu pojavile fotografije automobila vrijednog 80.000 eura, koji je na sva četiri točka stajao zaglavljen u betonu. Prema rečima očevidaca, beton je izliven samo pet minuta pre nego što je pravnica stigla svojim automobilom.

Policajci su pozvali spasioce da pomognu ženi da izađe iz automobila, ali ona to nije želela učiniti "kako ne bi isprljala cipele". Na "sigurnom" je bila tek kad je automobil izvučen iz betona, objavio je Metro.

(SarajevoX)

 

 


Neke vesti i zanimljivosti iz meseca: Avgust 2011

JOŠ VESTI...
ZANIMLJIVOSTI...

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.