balkanex logo
Baner

NEWS ARHIVE OF 2011


FUN ARHIVE OF 2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Najoštriji i najskuplji brijač na svetu

Napravljen od meteoritskog metala i safira, ovaj brijač košta neverovatnih 100.000 dolara.

"Zafiro Iridijum" je brijač za koji proizvođači kažu da može trajati "večno", jer je napravljen od najređih i najizdržljivijih materijala.

Najskuplji brijač na svetuDrška je od meteoritskog metala iridijuma, a žileti od belog safira, koji je jonizovanim česticama naoštren tako da je debljina oštrice 5.000 puta manja od debljine ljudske dlake.

Iridijum je jedan od najređih i najjačih metala poznatih čoveku, i toliko je redak da će kompanija "Brajt lajt" iz Portlanda u Oregonu proizvesti samo 99 komada ovog ekskluzivnog brijača.

"Smatramo da smo napravili ogroman skok u kreiranju jedinstvenog proizvoda. Napravili su ga stručnjaci iz oblasti raketnog inženjeringa, nanotehnologije i fizike elementarnih čestica", rekao je Hejden Hamilton iz "Brajt lajta".

(Mondo)

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.