balkanex logo
Baner

NEWS ARHIVE OF 2011


FUN ARHIVE OF 2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uči vožnju na ferariju 458 italija

Prolaznici u Londonu ovih dana su mogli na ulicama da vide jedan neobičan prizor - tinejdžera kako se obučava da vozi u superautomobilu "ferariju".

tinejdžer vozi ferariSportski "ferari 458 Italija" crvene boje imao je uredno istaknutu tablu za obuku vozača "L", a dečakov instruktor vožnje bio je njegov otac, navode britanski mediji.

Izuzetno brz i luksuzno opremljen bolid, jedan od poslednujih modela "ferarija", privukao je pažnju prolaznika od kojih su ga neki i snimili svojim mobilnim telefonom.

"Superautomobili u Londonu su svakodnevna pojava, ali nikad dosad nisam video jedan sa tablom 'L'", kazao je jedan od radoznalih sugrađana.

Automobil "ferari 458 Italija" može da razvije brzinu 325 kilometara na sat i ima ubrzanje od 3,4 sekunde. Ukoliko bi polaznik obuke želeo da osigura automobil, morao bi da plati više od 30.000 funti (33.000 evra).

(Blic)

 

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.