balkanex logo
Baner

NEWS ARHIVE OF 2011


FUN ARHIVE OF 2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Za sterilizaciju dobiju automobil

Zdravstveni zvaničnici iz indijske države Rajasthan ohrabruju muškarce i žene da se dobrovoljno podvrgnu sterilizaciji, a zauzvrat im nude poklon automobil i druge nagrade.

sterilizacija automobil kao poklonZvaničnici su novu kampanju pokrenuli radi smanjenja visoke stope prirodnog priraštaja stanovništva.

Među ponuđenim nagradama je i automobil indijske proizvodnje "Tata Nano", koji je i poznat po epitetu "najjeftiniji na svetu".

Brojni zvaničnici indijske vlade izrazili su zabrinutost zbog velikog priraštaja. Ukoliko Indija nastavi obim tempom po prirodnom priraštaju, do 2030. godine preuzeće prvo mesto od Kine po broju stanovnika.

Lekar Sitaram Sharma iz bolnice "Jhunjhunu" na zapadu Indije izrazio je nadu da će šansa za dobitak automobila biti primamljiva za najmanje 20.000 muškaraca i žena da se podvrgnu sterilizaciji.

Bolnica, takođe, nudi motorcikle, televizijske prijemnike i blendere za hranu.

Ponuda važi za sve Indijce, a ne samo za stanovnike države Rajasthan.

(SarajevoX)

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.