balkanex logo
Baner

NEWS ARHIVE OF 2011


FUN ARHIVE OF 2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ukrao auto iz salona, ali ostavio vozačku dozvolu

Australijanac koji je pokušao da ukrade automobil iz prodajnog salona, uhapšen "brzinom svetlosti" jer je u radnji ostavio svoju vozačku dozvolu...

kraao automobil iz prodaajnog salonaNeimenovani Australijanac koji je ušetao u "Micubišijev" prodajni salon u Sidneju i izvezao novi model automobila na "probnu vožnju", zapravo je bio lopov koji nije nameravao da se vrati u salon.

Pre nego što je seo u "micubiši lansera" morao je prodavcu da ostavi svoju vozačku dozvolu, kako bi je iskopirao, a tada je napustio salon zajedno sa njim. Kada je prodavac zaustavio automobil da bi potencijalni kupac "provozao malo", kradljivac je brzo zgrabio volan i nagazio gas.

Ostavljeni prodavac se mirnim korakom uputio nazad ka salonu, i pozvao policiju koja je pomoću kopije lične karte, otišla ispred kuće nespretnog lopova, gde se čak parkirao, i uhapsila ga "brzinom svetlosti".

(MONDO)

 


Neke vesti i zanimljivosti iz meseca: Jul 2011

JOŠ VESTI...
ZANIMLJIVOSTI...

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.