balkanex logo
Baner

NEWS ARHIVE OF 2011


FUN ARHIVE OF 2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pokušao da pobegne iz zatvora u koferu

Meksikanka je uhapšena nakon što je pokušala da u koferu prokrijumčari svog voljenog muža iz zatvora posle bračne posete.

Maria del Mar Arjona (19) je zaustavljena nakon što je nameravala napustiti zatvor u Chetumalu, glavnom gradu karipske države Quintana Roo, gde je bila u poseti svom mužu.

pokušao da pobegne iz zatvora u koferuZatvorski čuvari su postali sumnjičavi jer je mlada žena nervozno rukovala sa velikom crnom putnom torbom na točkove, koja je izgledala poprilično natrpana.

Glasnogovornik policije, Gerardo Campos, rekao je da su čuvari zatvora proverili torbu i u njoj pronašli zatvorenika Juana Ramireza Tijerina.

Juan je osuđen 2007. godine na 20 godina zatvora zbog ilegalnog posedovanja oružja. Sumnja se da je član narkokartela SInaloa. Njegova supruga je sada u pritvoru, a uskoro će uslediti i optužnica, javlja Sky News.

(SarajevoX)

 


Neke vesti i zanimljivosti iz meseca: Jul 2011

JOŠ VESTI...
ZANIMLJIVOSTI...

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.