balkanex logo
Baner

NEWS ARHIVE OF 2011


FUN ARHIVE OF 2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Našli zlato u ćupu u podrumu svoje kuće

Baš kao u pričama, blago je bilo zakopano u ćupu u podrumu porodične kuće i tu je bilo vekovima, a srećni par je baš sada preuređivao podrum.

Jedan mladi bračni par Francuza koji je preuređivao podrum svoje kuće u mestu Milo, na jugu zemlje, pronašao je ćup sa zlatnicima iskovanim pre Francuske reovlucije, čije je vrednost procenjena na 100.000 evra.

zlato u ćupuU ćupu zakopanom u zemlju bila su 34 zlatnika iskovana u periodu od 1595. do Revolucije. Numizmatičar iz Miloa kaže da je "skromni par oduševljen ali želi da zadrži anonimnost".

Većina zlatnika je vrste "dubl luj" i svaki vredi izmedju 1.000 i 6.500 evra, a najvredniji je iskovan u vreme Luja Trinestog 1640. čiji je reljef potpuno netaknut.

(MONDO)

 


Neke vesti i zanimljivosti iz meseca: Jul 2011

JOŠ VESTI...
ZANIMLJIVOSTI...

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.