balkanex logo
Baner

NEWS ARHIVE OF 2011


FUN ARHIVE OF 2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kinez prodao bubreg zbog iPhona

Tinejdžer iz Kine prodao je svoj bubreg kako bi kupio nove modele iPhona i iPada2. Ćiao Čeng samo je jedan od mnogih 17-godišnjaka u svetu koji je opsednut i oduševljen skupocenim i novim stvarima koje ne mogu imati.

Ali, ovaj dečak u očaju je učino nešto što je moglo da ga košta života. Smislio je da proda bubreg kako bi došao do novca i sebi kupio željene gedžete.

Na internetu je pronašao oglas u kom se za bubreg nudi 20 hiljada jena (oko 1.900 dolara) , odmah se javio i dogovorio posao.

Operacija je obavljena 28. aprila u sobici napuštene zgrade u gradu Čenčou i posle tri dana Čeng je pušten kući.

kiney prodao bubregOdmah je kupio gedžete koje je želeo, ali time je samo pobudio sumnju svoje majke, koja je nakon kratkog ispitivanja otkrila na koji je način mladić stigao do toliko željenih stvarčica.

Naravno, zgranula se i obavestila policiju, koja nije uspela ući u trag trojici muškaraca koji su obavili operaciju.

A ni mesec dana od kupovine skupocenih stvarčica Čeng se požalio jer su zdravstvene komplikacije koje oseća sve konstantnije i ozbiljnije.

 

(Novosti)

 

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.