balkanex logo
Baner

NEWS ARHIVE OF 2011


FUN ARHIVE OF 2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hamburg: 1.500 FB korisnika napravilo haos na zabavi

Samo jedan pogrešan klik na najpopularnijoj društvenoj mreži Facebook može vas skupo koštati.

Na vlastitoj koži je to iskusila 16-godišnjakinja iz Hamburga koja je putem te društvene mreže pozivala prijatelje na rođendansku proslavu, ali greškom događaj označila javnim, umesto privatnim. Na zabavi se pojavilo 1.500 ljudi.

Devojka je na svom profilu najavila proslavu svog 16 rođendana, a događaju je prisustvo potvrdilo 15.000 ljudi. Pojavilo se oko 1.500, te je policija morala intervenisati.

Blizu 100 policajaca intervenisalo je na partyju, a privedeno je šest osoba zbog narušavanja javnog reda i mira i oštećivanja tuđe imovine. Nakon saslušanja su pušteni.

zurka u hamburgu"Nažalost, devojka je zaboravila da označi proslavu kao privatni događaj", kazao je glasnogovornik policije Mirko Streiber za agenciju DPA.

Dodao je da je nekoliko desetina osoba povrijeđeno nakon što su stali na komadiće razbijenog stakla.

Kako su istakli u policiji, zbog zabave cela ulica je bila zatvorena. Mladići i devojke zabavljali su se po ulici, na krovovima garaža, te je smeća bilo na sve strane.

"Pre nego se objavi neki događaj ljudi se prvo trebaju upoznati s korisničkim uslovima na Facebooku i opcijama i mogućnostima", dodao je Streiber.

(Sarajevo-X)

 

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.