balkanex logo
Baner

NEWS ARHIVE OF 2011


FUN ARHIVE OF 2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zbog šuma imali sex u sred crkve

Dvoje aktivista za zaštitu svetskih šuma su se tokom verske službe u jednoj crkvi u Oslu skinuli, i počeli da vode ljubav.

Dvoje aktivista pokreta za zaštitu svetskih šuma uhapšeni su u crkvi u Oslu pošto su se tokom verske službe skinuli goli i počeli da vode ljubav.

Policija je stigla na lice mesta i uhapsila ih.

Organizacija kojoj pripadaju se zove "Imajte seks za spas šuma" (F... for forest). Vernici u crkvi su razdvojili par i zadržali ih do dolaska policije, a uhvatili su i treću osobu koja je fotografisala "protest".

katedrala u osluPortparol policije je potvrdio da su u crkvi u Oslu uhapšena tri lica "zbog seksualnih aktivnosti ispred oltara." Portparol uhapšenih rekao je da su morali da plate manju novčanu kaznu ili da provedu 16 dana iza rešetaka.

  - Izabrali smo prvu opciju, jer ne želimo da provedemo tako dug period bez seksualnih odnosa- rekao je on.

Švedska organizacija "Vodite ljubav za spas šuma" želi da skrene pažnju javnosti na globalni problem seče šuma vođenjem ljubavi na javnim mestima.

 

(Blic)

 

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.