balkanex logo
Baner

NEWS ARHIVE OF 2011


FUN ARHIVE OF 2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Najstariji Facebook član - baba od 106 godina

Lili Stragnel iz Velike Britanje, stara 106 godina, planira da otvori profil i da postane najstarija korisnica popularne društvene mreže

Baka Lili Stragnel iz Velike Britanje, stara 106 godina, planira da otvori profil i da postane najstarija korisnica popularne društvene mreže Fejsbuk.

baba na fejsuLili je odavno postala prababa, piše britanski Mirror i dodaje da, osim profila na Fejbuku, starica želi i profil na Tviteru.

Ona se “navukla” na društvene mreže nakon što je završila kurs za penzionere na kojem je učila kako da koristi internet.

Starica ima troje dece, četvoro unučadi i troje praunučadi. Svoj prvi čas o društvenim mrežama je imala prošlog meseca, a za 107. rođendan želi ajpod.

Ova baka živi u Sinderfordu u Velikoj Britaniji sa svojom kćerkom starom 78 godina, Džoj Vilijams.

"Istina je da želim da uradim još mnogo stvari. Tviter zvuči veoma interesantno. Kada otvorim profil na Fejsbuku, postaću najstarija korisnica”, kaže Lili.

Trenutno najstarija korisnica Fejsbuka je Lilijann Lou, stara 104 godine.

(Novosti)

 

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.