balkanex logo
Baner

NEWS ARHIVE OF 2011


FUN ARHIVE OF 2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rvanje nožnim prstima

Stotine takmičara "ukrštaju" nožne prste tokom tradicionalnog Prvenstva u rvanju nožnim prstima koje se održava u Derbyshireu u Velikoj Britaniji.

Bazirano na poznatijem sportu rvanja rukama, rvanje nožnim prstima podrazumijeva korištenje stopala i prstiju u cilju savladavanja protivnika.

 

Sport je nastao 1976. godine kada su redovni posetioci puba u Derbyshireu pokušali osmisliti igru u kojoj bi Britanci mogli pobediti. Odluka je donesena u Wettonu, gde je nova igra i rođena. U ovom mestu je ovaj sport od tada postao dominantan.

Ove godine je Paul "Predatoe" Beech pobedio svetskog prvaka Alana Nasha u polufinalu, čime je napravio velik korak ka osvajanju titule najboljeg.

"Znao sam da ću pobijediti, a slaviti ću i sledeće godine, ko god da bude moj protivnik", rekao je Beech nakon pobede.

(SarajevoX)

 

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.