balkanex logo
Baner

NEWS ARHIVE OF 2011


FUN ARHIVE OF 2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nikolina Pišek snima seriju o Onuru i Šeherezadi

Nikolina Pišek je odlučila da se ozbiljno posveti glumačkoj profesiji pa ćemo je uskoro gledati u hrvatskoj verziji hit serije "Šeherezade".

Lepa Hrvatska voditeljka Nikolina Pišek ne prestaje da iznenađuje svojim talentima pa se tako do sada oprobala kao dizajnerka, glumica i pevačica. Izgleda da joj gluma najbolje ide od ruke s obzirom da je nedavno, kako prenose hrvatski mediji, potpisala ugovor za hrvatsku seriju koja će biti tamošnja verzija svetski popularne turske serije "Šeherezade".

nikolina pisekNikolina bi u ovoj seriji trebalo da glumi zloću, a priča se da je očekuje snimanje još jednog filma i dve serije.
Nikolina je nedavno završila snimanje popularne serije "Najbolje godine" koja se trenutno kod nas prikazuje na "B92". Umesto da glumi lepoticu, na kakvu smo se navikli, Nikolina glumi izboranu alkoholičarku.

- To me je odmorilo. Uopše nisam koristila puder, već su mi samo dodali bore, masnice i ožiljke. Naviknula sam na taj lik i uživela sam se u njega, pa mi nije bilo strano da takva odem do prodavnice. Svi su me u kraju znali, i nisu se čudili. Tek poneko bi me pitao ko mi je to napravio, pa sam objašnjavala da sam došla sa snimanja - rekla je Nikolina.

 

 

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.