balkanex logo
Baner

NEWS ARHIVE OF 2011


FUN ARHIVE OF 2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jajima na Džastina Bibera

Nervira vas Džastin Biber? Pogledajte šta su uradili "antifanovi" iz Sidneja...
Tinejdž zvezda Džastin Biber, gde god da se pojavi napravi pravi haos među obožavateljima, ali je, na svu sreću, njegovo obezbeđenje tu pored njega...ipak, grupa "antifanova" iz Sidneja je bila domišljata i našla način da se mu se približi.

Mladići devojke koji ne vole "ni Bibera, ni njegovu muziku" su, kao "pravi" obožavaoci kupili karte i to one najskuplje - za prve redove, a kada je koncert počeo, počeli su mladog pevača da gađaju jajima.


 
Biber, koji je bio u pola plesne tačke, nije bio baš mnogo iznenađen i samo je nastavio da pleše dok su jaja letela oko njega.
 
Šta se desilo sa "antifanovima" australijski mediji ne navode, sem da Džastina ni jedno od oko šest jaja, koliko je bačeno, nije pogodilo...

 

 

 

 

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.