balkanex logo
Baner

NEWS ARHIVE OF 2011


FUN ARHIVE OF 2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BMW, ZLATNI X5

Nemački gigant BMW proizveo je novi automobil, radi se o “bratu blizancu“ zlata vrednog modela X5, samo što je ovaj zaista pozlaćen.

Ukoliko postoje oni koje kojim slučajem ne impresionira zastrašujuća snaga „Be-em-veovog“ modela „iks5″ čiji motor isporučuje 555 konjskih snaga i omogućava mu da ubrza do „stotke“ za samo pet i po sekundi(!), takav automobil lakiran zlatom definitivno hoće.

bwm x5 gold
Osim arapskih zemlja, u kojima je poznato da bogataši vole da pokazuju raskoš u svakoj situaciji, ekskluzivni automobili su popularni i u Evropi, pa je tako ovaj zlatni model giganta „Be-em-vea“ primećen na ulicama Moldavije.

Iako se svima dopada dodir kralja Mide, to nosi i svoje negativne strane. Zlatni automobil je pravi magnet za kradljivce koji su naoružani raznovrsnim arsenalom, od džepnog noža do „kalašnjikova“.

 

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.