balkanex logo
Baner

NEWS ARHIVE OF 2011


FUN ARHIVE OF 2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pola minuta reklame u poslednjem "Opra šou" košta milion dolara

Obzirom da će poslednja epizoda Oprine emisije verovatno biti jedna od najgledanijih emisija u Americi ikada, cena reklame od pola minuta košta čak milion dolara.

Oglašavanje tokom Oprine poslednje emisije, 25. maja, koštaće milion dolara za 30 sekundi reklamnog spota, što je čak osamnaest puta više od uobičajene cene, ali ona time neće biti rekorderka.

opra showNaime, najskuplje televizijske reklame u Americi su za vreme Super bola, kada cena njihovog prikazivanja košta čak 15.3 miliona dolara, a rekord među TV serijama drži poslednja epizoda hit serije "Prijatelji" koja je prikazana 2004. godine, a pola minuta oglašavanja koštalo je skoro dva miliona dolara.

Iza "Prijatelja", rekord drži oglašavanje tokom poslednje epizode serije "Seinfeld", prikazane 1998. godine, koje je koštalo 1.4 miliona dolara, i tokom finalne epizode serije "Raymond", kada je reklama plaćena 1.2 miliona dolara.

 

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.