balkanex logo
Baner

NEWS ARHIVE OF 2011


FUN ARHIVE OF 2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bugarka vozila sa 4,72 promila alkohola

Žena vozač u Bugarskoj imala 4,72 promila alkohola u krvi. Svetski rekord drži čovek iz Poljske kojeg je udario automobil, a koji je ukrvi imao neverovatnih 12,3 promila alkohola!

Jedna Bugarka umalo nije oborila "rekord" koji u toj zemlji od prošle godine pripada vozaču sa 5,65 promila, dok je svetski rekord, iz Poljske, naprosto neverovatan - čovek kojeg je udario automobil, imao je 12,3 promila!

pijani vozacTog Poljaka je pre nekoliko godina, pijanog, udario automobil, ali je, kako su javili lokalni, a preneli i drugi mediji, preživeo i nesreću i smrtonosnu dozu alkohola.
U Srbiji su ''rekorderi'' sa 4,1 promila bila dvojica vozača, a prijave protiv njih su stigle, prošle godine, iz dve različite policijske uprave.

Jedna žena vozač u Srbiji zimus je imala 2,85, a njena "prva pratilja" 2,65 promila alkohola u krvi.

Smatra se da već od 3,5 promila može da dođe do kome, a sa četiri promila skoro sigurno dolazi do kome, sa mogućim smrtnim ishodom.

(Tanjug)

 

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.